Felsőoktatás és felnőttképzés közérthetően

információk, hírek és vélemények oktatás, képzés (szakképzés, felnőttképzés, gyakornokképzés etc.) témakörökben közérthető és olvasható formában

interjú

hírfolyam

szakképzés

felsőoktatás

2011.08.05. 00:24 magadnaktanulsz

Politikai döntésre várva ...

A mai sajtó számolt be arról, hogy a NEFMI oktatási államtitkársága közölte az MTI-vel, hogy a kormány őszi munkarendje szerint csak szeptemberben tárgyalják hivatalosan az új (számolja még valaki, hogy hányadik?) felsőoktatási törvénytervezetet. Olyannyira, hogy a minap a kormányüléseket előkészíteni hivatott közigazgatási államtitkári értekezlet le is vette a napirendjéről. Az indoklásban az államtitkárság érvként azt hozta fel, hogy a koncepció „több ponton politikai döntést igényel”, ezért hát most várunk a politikai döntésre, s vele a tárca által a témában kifejtendő intézményes konzultációra.

 


Szólj hozzá!

Címkék: értekezlet törvény felsőoktatási hírfolyam államtitkári


A bejegyzés trackback címe:

https://magadnaktanulsz.blog.hu/api/trackback/id/tr243126921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása