Felsőoktatás és felnőttképzés közérthetően

információk, hírek és vélemények oktatás, képzés (szakképzés, felnőttképzés, gyakornokképzés etc.) témakörökben közérthető és olvasható formában

interjú

hírfolyam

szakképzés

felsőoktatás

2011.01.27. 23:44 The Bandit

Online marketing képzés a Corvinuson

Online marketing képzés indul a Budapesti Corvinus Egyetemen

A Budapesti Corvinus Egyetem Marketing és Média Intézete a kurzust februárban indítja a marketing mesterképzés keretében. A szakmai munka a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ) közreműködésével valósul meg.

A képzés alatt a hallgatók a média- és reklámpiac szereplőitől, ügynökségek szakembereitől és szakmai szervezetek képviselőitől elméleti oktatás mellett gyakorlati példákon keresztül átfogó képet kaphatnak a digitális marketingről. A marketing mester szakos hallgatók megtanulhatják az online kommunikáció alapjait és a digitális marketing eszközkészletét, megismerhetik az online és digitális médiumokat, valamint betekintést nyerhetnek a hazai és nemzetközi trendekbe.

Barnóth Zoltán, a MAKSZ online szekciójának alelnöke elmondta, a képzés legfőbb célja, hogy "a szakmában elhelyezkedő egyetemi diplomások naprakész, átfogó és jól rendszerezett tudásalappal rendelkezzenek, amit a gyakorlatban jól tudnak hasznosítani, és ami már a szakmai életük első perceitől segíti őket megfelelni az online kommunikációs kihívások erdejében. Az együttműködésnek része a gyakornoki program is, amelynek során számos hallgatónak tudunk biztosítani gyakornoki lehetőséget, ami - ha jól élnek vele - könnyű bejutást jelenthet a szakma számos vállalatához."

 

"A MAKSZ, mint szakmai szervezet - amely képviseli az online ügynökségeket is - megteremti a lehetőséget a tagügynökségek számára, hogy együtt "alakítsák" a szakma jövőjének képzését. A MAKSZ biztosítja az előadókat, akik hozzák a gyakorlati tapasztalatokat, látásmódot, elméleti tudássá alakítva, és ez a Corvinus oktatóival kiegészítve nyeri el az akadémiai oktatás színvonalát." - mondta Barnóth Zoltán.

Szólj hozzá!

Címkék: marketing online corvinus képzés hírfolyam


A bejegyzés trackback címe:

https://magadnaktanulsz.blog.hu/api/trackback/id/tr592619545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása