Felsőoktatás és felnőttképzés közérthetően

információk, hírek és vélemények oktatás, képzés (szakképzés, felnőttképzés, gyakornokképzés etc.) témakörökben közérthető és olvasható formában

interjú

hírfolyam

szakképzés

felsőoktatás

2011.01.13. 14:47 The Bandit

Egy érdekes kezdeményezés a hazai felsőoktatásban

Ledolgozhatják a félévenkénti tandíjat azok a diákok, akik 2011 szeptemberében kezdik meg tanulmányaikat a tatabányai Modern Üzleti Tudományok Főiskolájának fizetős képzésein. A főiskola saját iskolaszövetkezetén keresztül juttatja majd álláshoz a hallgatókat.

Ledolgozhatják a félévenkénti 140 000-200 000 forintos tandíjat azok a diákok, akik 2011 szeptemberében elsősként kezdik meg tanulmányaikat a tatabányai Modern Üzleti Tudományok Főiskolájának költségtérítéses képzésein. Az országban egyedülálló rendszerhez csak azok a hallgatók csatlakozhatnak majd, akik a február 15-ig tartó jelentkezésig nyilatkoznak munkavállalási hajlandóságukról.

A diákoknak öt hónap alatt összesen négy hetet kell dolgozniuk. A főiskola száz és kétszáz fő közötti résztvevőre számít - mondta el Tóth Gábor, az intézmény főtitkára. Számukra a profiljukba illő munkát biztosítanak majd, továbbá egyéni tanrenddel, elektronikus tananyaggal és videokonferenciás konzultációval segítik majd őket ezen időszak alatt. A főiskola saját iskolaszövetkezetén keresztül juttatja álláshoz a hallgatókat a vele kapcsolatban álló vállalkozásoknál.

A Modern Üzleti Tudományok Főiskolája 1992-ben 96 diákkal indult Tatabányán, jelenleg összesen 1637 hallgatót képeznek a városban, illetve az intézmény budapesti és székelyudvarhelyi tagozatán.

Szólj hozzá!

Címkék: tatabánya felsőoktatás hírfolyam


A bejegyzés trackback címe:

https://magadnaktanulsz.blog.hu/api/trackback/id/tr312581235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása